KÅRING

Så er der billeder fra kåringen!

Link til billeder: DK-Russ 2023 af Bine Sierla

Fotograf Bine Sierla:

“Hej alle sammen, 

Jeg er denne weekends fotograf og hedder Bine Sierla. Jeg er en dedikeret amatør fotograf, som har taget billeder de sidste 20 år af heste og verden omkring os. 

Jeg glæder mig til at skulle være sammen med jer til kåring, og være den som fanger de gode momenter i jeres samvær med hinanden, og jeres heste og ponyer. 

Som fotograf er det mest stævne og kåringsbilleder jeg tager. Nationalt og international. Så jeg lover, jeg nok skal fange nogle gode momenter med jer.

I kan finde mig på FB og Instagram, men jeg må sige, jeg ikke er for at god til at lægge billeder op. ;D

Sierla´s fotofælde | Facebook  og Photo by Bine Sierla (@bine_sierla) • Instagram-billeder og -videoer

Jeg arbejder sådan, at de billeder jeg tager, bliver lagt op på jeres avlsforbunds hjemmeside på FB med vandmærke. De vil være let redigeret og i et lille format. 

Hvis man ønsker at frikøbe et billede til fuldt format, redigeret og uden navn på, koster de 50,- stk. med et loft på 400,- kr. ved 8 stk eller flere. Dette er per hest (inkl. Evt. føl v. siden). Stiller man med mange heste, kan vi altid tale om det. Man kontaker mig på messenger, og så tager vi den derfra.

Billederne må bruges til private formål på sociale medier. Ikke til reklame eller virksomhed. Hvis man ønsker at bruge dem der, skal jeg kontaktes først for tilladelse.

Jeg glæder mig til at se jeres og jeres dejlige heste.

Bine Sierla”